O nama

Verujemo isključivo u obostranu ljubav, jer tu obe strane dobijaju i daju. Jedino takav odnos Posteraj može imati sa svojim klijentima.

Naša misija je da obezbedimo kvalitetnu izradu slika po tvom izboru, na različitim materijalima, uz jednostavno poručivanje. Želimo da odmah vidiš kako izgleda slika na odabranom materijalu sa ramom. Možeš da isprobavaš motive, podloge i ramove, sve dok ne sklopiš savršenu kombinaciju. Ista slika kao sa sajta će ti stići na kućnu adresu. Nema nikakvih iznenađenja!

Želimo da štampaš slike koje su tebi neprocenjivo vredne. Tako stvaramo jedinstveni proizvod koji ćeš da obožavaš! Smatramo da nijedan motiv iz naše baze ne može da ti bude draži od slike sa tvojom decom, roditeljima ili prijateljima. Isto važi i za uspomene sa putovanja, proslava i druge nezaboravne trenutke. Važno je da slika bude lepa u prostoru, ali je najvažnije kakav je tvoj osećaj u stomaku dok je posmatraš.

Osećamo veliku ljubav prema dizajnu enterijera, preduzetništvu,marketingu i informacionim tehnologijama. Dolazimo na posao srećni, jer radimo ono što volimo i razvijamo svoje veštine.  Znamo mnogo o štampi i poznajemo materijale koji su odlični za izradu slika, a nisu dovoljno poznati ljudima. To je naša prilika da budemo kreativni! Presrećni smo što možemo da gradimo Posteraj kao brend i svakog dana ulažemo svoje vreme, ideje i energiju.

Možda nas drugi vide kao kul tim, ali mi sebe vidimo kao porodicu. Delimo znanja, ideje i zajedno stvaramo slike koje krase domove širom Srbije.  Kada spakujemo sliku, šaljemo je svesni da ona odlazi u nečiji dom. Tamo  će živeti sa jednom porodicom i ulepšati im prostor i život. To je čast i privilegija za nas! Neizmerno nam znači podrška, ljubav i novac koji dobijamo od naših kupaca.