Često postavljena pitanja

Nalog se pravi brzo i jednostavno. Treba da klikneš na ikonicu čovečuljka u gornjem desnom uglu, a potom klikni na napravi nalog. Ukoliko si na naš sajt došao koristeći računar, treba da uneseš Ime, prezime, e-mail i lozinku. Ako si na telefonu otvorio naš sajt i želiš da se registruješ, treba da uneseš ime, prezime, broj telefona i lozinku.

Pretraživanje slika je vrlo jednostavno! Ako klikneš na Posteri , videćeš sve motive koje imamo podeljene po kategorijama. Kada odabereš kategoriju koja te zanima, sa leve strane postoje filteri koji će ti pomoći da dođeš do željene slike.

U svakom trenutku možeš da iskoristiš lupu za pretragu koja se nalazi desno na vrhu stranice.

Kada odabereš motiv, dimenzije, materijal i odlučiš da li želiš sliku sa ramom ili bez rama, treba da odabereš količinu. Možeš odmah videti sliku koju si kreirao, ukoliko klikneš na Vidi kako izgleda. Ako si zadovoljan slikom, klikni na Dodaj u korpu. Slika sa odabranim karakteristikama će se pojaviti u korpi (na vrhu stranice u gornjem, desnom uglu).

Ukoliko želiš još slika da poručiš, ponovi ovaj postupak.

Kada završiš sa kupovinom, klikni na korpu. Sve odabrane slike će biti tamo. Proveri još jednom da li su to slike koje želiš da naručiš.

Ako neku sliku želiš da izbrišeš iz korpe, klikni na dugme Ukloni koje se nalazi odmah ispod karakteristika slike.

Kada su u korpi ostale samo slike koje želiš da kupiš, klikni na dugme Kupi . Otvoriće se stranica na kojoj treba da popuniš svoje podatke i da odabereš dostavu ili lično preuzimanje. Obavezno je popuniti podatke zbog kreiranja porudžbine. Klikni Završi.

Ukoliko želiš da ti isporučimo na drugoj adresi, odaberi drugu adresu isporuke i popuni sve podatke za isporuku, zatim klikni Završi.

Otvoriće se stranica sa detaljima porudžbine. Postoji opcija da dobijaš sms ili emailove o ažuriranju statusa porudžbine. Potrebno je da upišeš svoj e-mail ili broj telefona u predviđeno polje i da klikneš na Pošalji.

Ukoliko si na početku registracije odabrao/la mejl, potvrda o izvršenoj porudžbini će ti stići na mejl.

Ako si pri registraciji odabrao/la da upišeš broj telefona, stići će ti sms poruka o izvršenoj porudžbini.

Naše proizvode dostavlja kurirska služba D Express, kojusmatramo vrlo pouzdanim partnerom. Dostava je 250 dinara za sve porudžbine nateritoriji Srbije (bez Kosova). Za svaku porudžbinu veću od 5000 dinara dostava je besplatna!

Od trenutka poručivanja do trenutka isporuke će proći od 3do 5 radnih dana. Sve narudžbine se mogu pratiti ovde  preko koda koji ćeš dobiti od nas nakon slanja porudžbine.

Slika može biti dostavljena na drugu adresu, koja se razlikuje od tvoje adrese koju si naveo/la prilikom registracije. U toku online kupovine, pojaviće se mogućnost da odabereš drugu adresu za isporuku. Potrebno je da upišeš podatke gde da ti dostavimo sliku.

Može, naravno. Lično preuzimanje je moguće na adresi Despotovačka 56B Palilula - Beograd.

Porudžbine se plaćaju pouzećem tj. kuriru na ruke kada ti isporuči narudžbinu. Ako si odabrao/la  da lično preuzmeš sliku kod nas, platićeš prilikom preuzimanja.

Naravno. Uvek možeš pogledati istoriju porudžbina na svom nalogu.

Ukoliko želiš da se uloguješ na svoj nalog ali si zaboravio šifru, rešićemo! Potrebno je da klikneš na zaboravio sam lozinku i da upišeš svoju mejl adresu, a mi ćemo ti poslati mejl za resetovanje lozinke. Uđi na svoj e-mail nalog, ako ne možeš da nađeš poruku koju smo ti poslali, pogledaj u Promocijama (Promotions). Uđi u poruku i klikni na Resetuj lozinku. Otvoriće ti se stranica gde možeš da upišeš novu lozinku.

Nije obavezno imati nalog, ali preporučujemo da napraviš nalog. Tako ćemo moći da te obavestimo šta ima novo kod nas i bićeš upućen/a u sve popuste i akcije!

Može naravno. Ukoliko kupuješ slike za svoju firmu,kontaktiraj nas putem mejla office@posteraj.rs . Daćemo ti sve potrebne informacije oko poručivanja i plaćanja.

Porudžbina se može izmeniti ukoliko nam pošalješ mejl za modifikovanje istog dana kada je porudžbina izvršena. Važno je da nam se odmah javiš, da bismo izmenili tvoju porudžbinu pre nego što kolege počnu sa izradom. Sve izmene nakon navedenog vremenskog okvira neće biti uzete u obzir.

Najveći format slike je 100x70cm. Nažalost ne postoji mogućnost da slika bude veća.

Najmanji format slike je 40x30cm. Nažalost ne može se poručiti slika manja od pomenutog formata.

Povraćaj slika je moguć za proizvode koji su oštećeni tokom dostave. Potrebno je da pošalješ e-mail na office@posteraj.rs. Bitno je da u mejlu pošalješ fotografiju oštećenog proizvoda i pakovanja.

E-mail za reklamaciju mora biti poslat u toku 48 sati od preuzimanja narudžbine. Kasniji prigovori se neće uzeti u obzir.

Nije potrebno da nam pošalješ oštećeni proizvod nazad, dovoljno je poslati e-mail sa fotografijama oštećenja.Mi ćemo napraviti novi proizvod i poslati na tvoju adresu.

Ukoliko si nezadovoljan/a slikama i posterima koje su ti stigle, možeš da ih vratiš u roku od 14 dana od prijema porudžbine. Poštarinu kod povraćaja slika plaćaš ti. Takođe, potrebno je da nam pošalješ e-mail sa brojem računa i da naglasišda želiš da vratiš slike.  Novac ćemo ti vratiti na tekući račun u roku od 10dana od trenutka prijema slika.

Ako su ti stigle  pogrešne slike ili slike kojima nedostaju delovi, izvinjavamo se! Žao nam je što je došlo do propusta i rešićemo ga najbrže što možemo. Potrebno je da slikaš proizvode koji su ti stigli i da nam pošalješ mejl sa fotografijama na office@posteraj.rs. Objasni nam u mejlu kakav propust se desio, a mi ćemo te brzo kontaktirati!

Bitno je da proizvod bude dobro spakovan, da se ne ošteti. Najbolje bi bio da koristiš originalno pakovanje. Važno je da nam pošalješ e-mail da želiš da vratiš proizvod. U mejlu obavezno navedi ime, br porudžbine i br računa kako bismo ti vratili novac. Novac ćemo uplatiti na tvoj račun u toku 10dana od trenutka prijema neoštećene porudžbine.

Adresa za vraćanje proizvoda je:

AIO PRO DOO

Despotovačka 56B

Beograd - Palilula

Postoje! Slike na kojima su štampane tvoje fotografije se ne mogu vratiti. Ovo su personalizovani proizvodi koji se prave specijalno po tvojoj narudžbini. Ovo važi za štampu tvojih fotografija na bilo kom materijalu (poster, platno, drvo,nalepnice, foreks, klirit i foto tapete).

Personalizovane slike  mogu da se vrate samo u slućaju ako postoji greška nastala u procesu štampe ili ako postoje vidljiva ostećenja na proizvodu.

U footeru sajta ( na dnu) ćeš pronaći Kontakt, klikni i otvoriće se kontakt forma. Možeš da nam pošalješ poruku. Bitno je da upišeš svoje ime i mejl. Naš odgovor će stići na tvoj mejl vrlo brzo.